Alte știri

Silvia Radu sare în apărarea lui Năstase: Chișinăul are de suferit!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Decizia instanței de ieri este surprinzătoare și de neînțeles pentru Silvia Radu, fostul primar interimar al Capitalei. Ea spune că din cauza aceasta are de suferit orașul Chișinău.

„Nu am văzut motivele, dar nu cred că au fost încălcări atât de grave ca să fie luată o astfel de decizie. În acest moment, orașul are de suferit. Orice zi care trece, fără a avea un primar în funcție, înseamnă că proiectele care sunt în derulare sunt puse în pericol”, a spus Silvia Radu.

De asemnea, Radu speră ca lucrurile să se clarifice cât mai repede, în instanța superioară și Chișinăul să aibă primarul care a fost ales, care să se apuce de rezolvarea problemelor orașului.

Telegraph Moldova amintește că după ce Andrei Năstase a câștigat alegerile locale din 3 iunie, PSRM l-a acționat în judecată pe motiv că în timpul campaniei electorale Năstase ar fi încălcat Codul Electoral, mai exact prevederea care interzice cetățenilor străini să facă agitație electorală în Republica Moldova (vezi video). Dat fiind că președintelui PNL (România), Ludovic Orban l-a susținut public Andrei Năstase (vezi video), ieri judecătoarea Rodica Berdilo, care a cercetat cazul, a luat decizia de nevalidare a rezultatelor scrutinului și mandatului primarului ales. Avocatul lui Andrei Năstase deja a atacat decizia judecății în instanța superioară, adică la Curtea de Apel Chișinău.

loading...

Comments are closed.