Alte știri

Silvio Berlusconi a fost din nou spitalizat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost spitalizat din nou marți pentru tratarea unor sechele în urma COVID-19, la numai zece zile după ce fusese externat, informează Agerpres.ro

În vârstă de 84 de ani, Berlusconi a fost internat în noaptea de luni spre marți în spitalul San Raffaele din Milano, au declarat pentru AFP surse din partidul său Forza Italia.

El fusese externat pe 1 mai din același spital, unde a rămas internat mai mult de trei săptămâni, de asemenea pentru tratarea sechelelor cu care a rămas după infectarea cu noul coronavirus în septembrie.

În timpul scurs după externare, Berlusconi a rămas la vila sa din Arcore, unde o încăpere i-a fost dotată cu toate echipamentele medicale pentru continuarea tratamentului, potrivit medicului său de încredere Alberto Zangrillo.

Politicianul miliardar, operat pe cord deschis în anul 2016, a fost de mai multe ori internat în spital în ultimele luni, pentru a se trata de COVID-19, de probleme cardiace și în urma unei căzături.

Spitalizările sale repetate au impus amânarea audierilor în procesul în care este acuzat că a încercat să cumpere tăcerea unor martori la petrecerile sale ”bunga-bunga”. Următoarea audiere este programată pentru joi.

Citește și: Ce fac marile festivaluri de muzică din Europa în acest an

loading...

Comments are closed.