Social

Sinteza săptămânii: CNA a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de peste 4 milioane de lei!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Centrul Național Anticorupție a făcut sinteza săptămânii precedente și a prezentat activitatea în cifre. Astfel, în utlimele 7 zile, în cancelaria CNA au fost înregistrate 1009 materiale, a fost aplicat sechestru pe bunuri în valoare de peste 4 milioane de lei şi a desfăşurat investigaţii paralele în baza a 59 de delegaţii în privinţa a 269 de subiecţi.

Totodată, Direcţia analitică a efectuat 2 analize strategice şi 13 operaţionale pe marginea a 12 cauze penale. La fel, au fost expediate autorilor 11 rapoarte de expertiză anticorupţie şi 21 de avize.

Au fost organizate 6 instruiri de către ofiţerii anticorupţie privind promovarea Legii integrităţii şi avertizorilor de integritate, au fost pornite 18 cauze penale și 7. 550 de cetăţeni au fost primiţi în audienţa ofiţerilor CNA. În rezultat, la moment 3 persoane se află în izolatorul CNA, 16 – în penitenciare şi 25 sunt plasate în arest la domiciliu.

La Linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 45 de apeluri dintre care 1 este de competenţa CNA.

Săptămâna curentă, CNA va lansa o campanie naţională sub genericul „O zi anticorupţie în oraşul tău”. Totodată, continuă procedura de primire a solicitărilor şi de selectare a voluntarilor anticorupţie.

loading...

Comments are closed.