Editoriale

Sinteza Telegraph: Răzbunare dură la Vulcănești, Stop propaganda rusă, Plahotniuc și-a început vizita în SUA, și alte evenimente importante

Pinterest LinkedIn Tumblr

Telegraph.md vă propune a sinteză a principalelor evenimente sociale, politice și economice care au avut loc azi în Republica Modova și în lume!

caz socant, Vulcanesti, a dezbracat minora, amenintat cu ama, arma de vanatoare, l-a dus in padureUn caz ieșit din comun s-a produs la Vulcănești. Dornic de popularitate și arzând probabil de dorința de a se lăuda semenilor săi cu prima cucerire sexuală, un adolescent a fotografiat o minoră cu pielea goală, iar pozele le-a postat pe o rețea de socializare. Despre acest lucru ne-a informat un cititor al site-ului nostru care ne-a și expediat pozele respective de pe rețelele de socializare.

Mai multe AICI

 

 

 

Proiect PDM, anti propaganda, stop propaganda,Parlamentul Republicii Moldova a votat proiectul de lege privind modificarea și completarea Codului Audiovizualului, care presupune apărarea spațiului informațional și asigură un standard european de prezentare a informației politice.

Mai multe AICI

 

Aflat în fruntea unei delegaţii a Coaliţiei de guvernare din Republica Moldova, preşedintele democrat Vlad Plahotniuc a continuat la Washington seria discuţiilor cu oficialii americani, având două noi întâlniri – cu congresmanul Michael McCaul din Texas, respectiv cu congresmanul Joe Wilson din Carolina de Sud.

Vezi video AICI 

 

youtube, sociala media, googleCompania care deține YouTube, Alphabet Inc., a anunțat că anul viitor intenționează să crească numărul angajaților care analizează și elimină materialele violente sau extremiste de pe platforma video.

Mai multe AICI

 

 

guvernul filip, tirgul de craciun, chisinauTârgul de Crăciun din strada 31 August va fi inaugurat pe 15 decembrie, ora 18.00, și se va desfășura cu sloganul: „Acasă de Crăciun”. Acesta va fi deschis până pe 14 ianuarie, între 10.00 și 22.00. Iar în seara deschiderii, atmosfera va fi întreținută de formațiile „Fluieraș” și „Etno Republic”.

Mai multe AICI  

 

Găsiți alte evenimente importante care s-au petrecut azi în Moldova și în lume pe pagina de facebook Telegraph Moldova

loading...

Comments are closed.