Alte știri

SIS urmărește deputații și chiar a pătruns în birourile celor care anchetează răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul de Informații și Securitate urmărește deputații și chiar au pătruns în birourile celor care anchetează răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus, au spus astăzi deputații socialiști Lebedinschi și Novac, în cadrul unei conferințe de presă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Lebedinschi susține că directorul SIS cunoaște detalii despre materialele adunate de către Comisia specială de anchetă privind pretinsa răpire a fostului oficial ucrainean, iar aceasta demonstrează că deputații sunt urmăriți.

”Din informațiile care au parvenit de la SIS, dl Esaulenco, directorul SIS, a avut acces la materialele anchetei noastre parlamentare. Prin care metodă…?! Înseamnă că și pe noi, în Parlament, tot are surse de a ne urmări, fiindcă el are acces la toate materialele, inclusiv la cele din alte structuri, nu doar la cele parvenite de la SIS”, a spus Lebedinschi.

În context, deputatul Grigore Novac, membru al Comisiei de anchetă, a menționat că au fost identificate persoanele care au pătruns ilegal în birourile unor deputați și i-au furnizat lui Esaulenco informații importante și documente din dosar.

loading...

Comments are closed.