SIS urmărește deputații și chiar a pătruns în birourile celor care anchetează răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus

Serviciul de Informații și Securitate urmărește deputații și chiar au pătruns în birourile celor care anchetează răpirea ex-judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus, au spus astăzi deputații socialiști Lebedinschi și Novac, în cadrul unei conferințe de presă.

Lebedinschi susține că directorul SIS cunoaște detalii despre materialele adunate de către Comisia specială de anchetă privind pretinsa răpire a fostului oficial ucrainean, iar aceasta demonstrează că deputații sunt urmăriți.

”Din informațiile care au parvenit de la SIS, dl Esaulenco, directorul SIS, a avut acces la materialele anchetei noastre parlamentare. Prin care metodă…?! Înseamnă că și pe noi, în Parlament, tot are surse de a ne urmări, fiindcă el are acces la toate materialele, inclusiv la cele din alte structuri, nu doar la cele parvenite de la SIS”, a spus Lebedinschi.

În context, deputatul Grigore Novac, membru al Comisiei de anchetă, a menționat că au fost identificate persoanele care au pătruns ilegal în birourile unor deputați și i-au furnizat lui Esaulenco informații importante și documente din dosar.

Total
0
Shares
Total
0
Share