Alte știri

Situația în Chișinău privind deszăpezirea și circulația transportului public

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chişinău a venit cu informații despre situaţia în oraş la ora 09.00, în contextul condițiilor meteo.

În dimineaţa zilei de luni, la linie au fost emise 323 troleibuze şi 104 autobuze. Transportul public circulă conform programului pe toate rutele municipale.

Astfel, ÎM Regia „Exdrupo” a intervenit din seara zilei de 17 ianuarie, ora 23:00, cu 15 autospeciale, fiind împrăștiate 214 tone de sare și 47 tone de amestec de nisip cu sare. Pe parcursul zilei de luni, serviciile de deszăpezire vor monitoriza situația și vor interveni repetat, după necesitate

În acelaşi timp, Regia locativ-comunală intervine de la ora 05:00, în stațiile de așteptare a transportului public și pe trotuare, cu implicarea a 18 utilaje HACO și 400 de muncitori.

Automobiliștii sunt îndemnați să nu parcheze pe marginea străzilor și pe trotuare, pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină în timp util. De asemenea, agenţii economici din Chişinău și gestionarii de imobile sunt chemați să-şi cureţe zăpada de pe teritoriul în care activează.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.

loading...

Comments are closed.