Alte știri

Situație amuzantă în Cracovia. Un „animal periculos” care i-a făcut pe oameni să țină geamurile închise s-a dovedit a fi un croissant

Pinterest LinkedIn Tumblr

O situație inedită și amuzantă s-a petrecut în Cracovia, unde inspectorii pentru protecția animalelor au fost chemați de un localnic care susţinea că a observat un animal straniu într-un copac. Într-un final, s-a constatat că în pom se afla doar un croissant.

Societatea pentru Protecţia Animalelor (SPA) din Cracovia a relatat într-un mesaj postat pe Facebook că a primit un apel disperat de la o persoană care spunea că un animal straniu stă de două zile într-un pom.

„Stă de două zile într-un copac din faţa casei! Oamenii nu îşi deschid ferestrele de teamă că ar putea să le intre în case”, a spus locuitorul. „Este maro şi se află într-un copac”, a adăugat persoana respectivă, citată de organizaţie.

Personalul SPA a sugerat că ar putea fi vorba despre o pasăre de pradă, însă persoana care i-a contactat a declarat că animalul seamănă mai degrabă cu o iguană, cu toate că iniţial nu a găsit cuvântul potrivit şi l-a numit „lagună”.

Inspectorii s-au deplasat la faţa locului şi au găsit obiectul reclamaţiei într-un liliac, observând că acesta nu avea „nici picioare, nici cap”. „Ştiam deja că nu aveam cum să ajutăm această creatură… Misterioasa ‘lagună’ s-a dovedit a fi un croissant”, au constatat ei, citați de Agerpres.

SPA şi-a exprimat speranţa că acest incident nu va descuraja populaţia să apeleze la ea în cazul în care observă animale aflate în pericol. Societatea a notat că a primit apeluri în legătură cu pisici şi câini abandonaţi, şi chiar peşti.

loading...

Comments are closed.