Externe

ȘOC! Chris Brown a fost arestat la Paris, cântărețul este acuzat de viol

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția franceză a transmis că rapperul american a fost reținut după ce a fost acuzat de viol de o tânără de 24 de ani. Alături de Chris Brown au fost arestați și alți doi bărbați, un prieten al cântărețului și bodyguardul său.

Tânăra a depus plângere la poliție și cei trei au fost reținuți luni, pe 21 ianuarie. Incidentul ar fi avut loc pe 15 ianuarie, în localul Le Mandarin Oriental din Paris, potrivit metro.co.uk și Libertea.ro

Chris Brown și ceilalți doi bărbați se află, în prezent, în custodia poliției. Nu este prima oară când rapperul are probleme cu justiția.

În anul 2018, el a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de Brown la începutul lunii februarie. Victima a suținut că a participat la o petrecere organizată de cântăreț în casa sa din Los Angeles când a fost violată de rapperul Lowell Grissom Jr – aka Young Lo.

În anul 2016, Chris Brown a fost acuzat că a ameninţat o femeie cu o armă de foc. El a fost arestat și dus la divizia omucideri şi furturi a poliţiei din Los Angeles, dar a fost eliberat, după ce a plătit o cauţiune de 250 000 de dolari. În anul 2009 cântărețul a fost condamnat după ce a bătut-o pe iubita lui de atunci, Rihanna.

Potrivit unui raport al poliţiei americane se indică faptul că Brown a lovit-o pe Rihanna cu capul de geamul autovehiculului, a lovit-o repetat peste faţă şi i-a muşcat urechea şi un deget. La un moment dat, ameninţănd-o chiar cu moartea.

loading...

Comments are closed.