Externe

Șoc pentru o femeie din Argentina. Poliția i-a trimis craniul bunicului dat dispărut într-o cutie de maioneză

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie din Argentina a rămas fără cuvinte când s-a trezit că poliția i-a adus la ușă o cutie de maioneză în care se afla craniul bunicului ei, dat dispărut, după ce a fost descoperit într-un tomberon, scrie The Sun, citat de Libertatea.

Bărbatul fusese dat dispărut în luna ianuarie a anului 2019, iar după ce polițiștii i-au găsit craniul într-un tomberon, l-au trimis familiei într-o cutie de maioneză, transmite The Sun.

Inițial, anchetatorii au crezut că este vorba despre capul unei femei în vârstă de 40 de ani, care dispăruse în orașul General Roca din provincia Rio Negro. Ulterior, criminaliștii au stabilit că aparține lui Luis Sosa, un bărbat care dispăruse pe 10 ianuarie 2019.

Familia și-a exprimat consternarea față de faptul că poliția le-a trimis craniul bărbatului într-o cutie de maioneză. ”Un an și opt luni de când te căutam și ei te expediază de parcă ai fi un nimic. În felul ăsta, într-o cutie de maioneză. Suntem doar un număr pentru ei, iar cei care nu stau liniștiți sunt considerați o pacoste!”, a spus Veronica Sosa, nepoata bărbatului dispărut, cea care a postat imaginile pe internet.

The mayonnaise box which contained the skull of the man.

The man is said to have gone missing from his home on January 10, 2019.

loading...

Comments are closed.