ȘOCANT! Ministerul Sănătății spune că NU este autoritatea care a fost responsabilă de vaccinarea unui bărbat în stradă

Ministerul Sănătății se spală pe mâini și spune că nu răspunde de cazul bărbatului vaccinat în stradă, într-un sat din Republica Moldova. Secretarul de stat al Ministerului, Svetlana Nicolaescu, a fost întrebată, în cadrul unei conferințe de presă, dacă știe că fiica acelui bărbat caută medicul, care a administrat vaccinul.

“Cu certitudine pot să vă spun că Ministerul Sănătății nu este autoritatea care a fost responsabilă de administrarea acestui vaccin. Este dreptul persoanei date de a lua legătura cu medicul, Ministerul Sănătății poate facilita acest lucru”, a răspuns Svetlana Nicolaescu.

Amintim că recent deputații PAS au mers în teritoriu pentru a invita cetățenii să se vaccineze împotriva COVID-19. În aceeași zi, deputatul PAS Radu Marian a publicat o fotografie din care se vede că un bărbat este vaccinat în plină stradă. După ce internauții au început să critice guvernarea pentru asemenea practici, Radu Marian a șters poza. Acum fiica bărbatului vaccinat în stradă, fără respectarea unor reguli elementare, caută medicul, care a administrat vaccinul, pentru a-i adresa câteva întrebări. Femeia i-ar fi scris deputatului PAS. Radu Marian, dar acesta a declarat că nu știe nimic despre acest caz, iar fotografia primit-o de la persoane terțe.

Total
0
Shares
Total
0
Share