Alte știri

ȘOCANT // Un paznic din SUA a fost omorât pentru că nu a permis intrarea fără mască în magazin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ramonyea Travon Bishop, în vârstă de 23 de ani, Larry Edward Teague, în vârstă de 44 de ani, şi Sharmel Lashe Teague, în vârstă de 45 de ani, au fost acuzaţi de crimă premeditată, potrivit Parchetului din comitatul Genesee.

Sharmel şi Larry sunt căsătoriţi, iar Ramoyea este fiul bărbatului dintr-o relaţie anterioară, transmite Mediafax.ro.

Calvin Munerlyn, care lucra ca agent de securitate la magazinul Dollar Tree, a intrat într-o altercaţie verbală cu femeia, după ce i-a spus fiicei ei că trebuie să poarte mască chirurgicală, ca parte a măsurilor de combatere a COVID-19, potrivit CNN.

Fata lui Sharmel a ieşit din magazin, însă femeia a continuat să se certe cu paznicul, iar acesta i-a rugat pe casieri să nu o servească pe aceasta.

Femeia a plecat furioasă din magazin, iar după 20 de minute ea s-a întors, alături de soţul ei şi fiul vitreg. Unul dintre bărbaţi a ţipat la agent, reproşându-i că i-a jignit soţia, iar celălalt bărbat – Ramonyea – l-a împuşcat pe paznicul care îşi făcea meseria.

Întregul incident a fost înregistrat de camerele de supraveghere.

„Este stupid. Pentru o mască?”, a declarat vărul victimei.

Tânărul care l-a împuşcat pe agentul de securitate este acum în arest, în timp ce poliţiştii îi caută pe Sharmel şi Larry.

Randy Guiler, vicepreşedintele Dollar Tree pentru relaţiile cu investitorii, a declarat că firma este conştientă de „incidentul tragic”. „Vom continua să cooperăm pe deplin cu autorităţile locale pentru investigaţii”, a precizat acesta.

 

 

loading...

Comments are closed.