Externe

Șocant! Un tânăr a spus că el e „diavolul”, apoi a atacat o fată. Ce i-a făcut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Totul s-a întâmplat la Carnavalul din Notting Hill unde un bărbat i-a spus unei femei că este „diavolul” și i-a mușcat buza superioară. Rana a fost atât de gravă, încât fata a ajuns pe masa de operație, transmite protv.ro

Victima discuta cu mai multe femei la popularul festival din Londra, când a fost abordată de un individ pe care nu-l cunoștea. El i-a spus: „Eu sunt diavolul”, apoi s-a lipit de ea și a mușcat-o de buză. Femeia, plină de sânge pe față și în stare de șoc, a mers apoi la câțiva polițiști care se aflau în zonă.

Tânăra a fost transportată la un spital din vestul Londrei și a fost operată. Ea urmează să mai sufere intervenții chirurgicale.

Poliția Metropolitană a anunțat că incidentul a avut loc pe 25 august, în jurul orei 18.00, și a cerut ajutorul populației pentru prinderea agresorului. Agenții îl descriu ca fiind un bărbat de culoare, musculos, cu păr scurt. La acel moment, purta un tricou negru.

„A fost un incident groaznic în care o femeie a suferit răni ce-i vor schimba viața și care vor necesita mai multe operații. Cel care a făcut asta este, în mod evident, un om violent și periculos, iar eu sunt hotărât să îl găsesc și să-l arestez cât mai curând posibil”, a declarat inspectorul-șef Driss Hayoukane.

loading...

Comments are closed.