Alte știri

ȘOCANT // Un virusolog chinez susține că soțul ei a încercat să o otrăvească după ce a dezvăluit originea COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Li Meng Yan, medic și virusolog chinez, a declarat într-un interviu acordat la Tucker Carlson Today, pe FoxNews, că soțul ei ajută partidul comunist chinez să o facă să dispară, pentru că a dezvăluit public originea COVID-19, informează Jurnal.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În încercarea de a scăpa din China în aprilie 2020, Yan a povestit cum soțul ei a încercat chiar să o otrăvească pentru a opri să iasă din țară. Aceasta lucra la Organizația Mondială a Sănătății, în Hong Kong, la o investigație secretă care studia „pneumonia din Wuhan”. Femeia a fost avertizată „să nu treacă linia roșie”, ca să nu aibă probleme cu guvernul chinez.

Li Meng Yan a observat că guvernul chinez „ascunde” foarte multe persoane infectate cu Covid-19 și că marea majoritate a oamenilor care au lucrat în piața de fructe de mare, de unde se crede că a izbucnit virusul, au fost diagnosticate cu „pneumonie” și ascunse.

În opinia ei, virusul este o armă biologică care a scăpat de sub control, proiectată de armata chineză după ce aceștia au aflat de eficacitatea virusului în timpul primulul focar Sars-Cov-2. Guvernul chinez l-ar fi testat pe un grup mic de oameni, ca să știe cum să-l folosescă mai bine împotriva lumii. Șocul lui Yan a fost când și-a dat seama că locul de testare era Wuhan și că China ar fi testat pe proprii oamenii. Partea mai șocantă este că aceștia i-ar fi lăsat să călătoarească pe mai mulți oameni în diferite părți ale lumii pentru a răspândi mai ușor infecția, transmite Aleph News.

China pentru a limita răspândirea virusului a adoptat o închidere de tip militar, în care oamenii erau închiși în casă, cu sau fără Covid. În urma acestei măsuri mulți chinezi au murit de foame. Yan a mai spus că experții OMS din laboratorul ei au ales să păstreze tăcerea pentru a evita nemulțumirea guvernului chinez.

Ultima informție oficială din partea Chinei ar fi că coronavirusul provine din natură, dar Yan a susținut că contactele ei au ajutat la organizarea marii acoperiri în lumea științifică internațională.

Citește și: Tehnologia previne sinuciderile. Sistemul care împiedică oamenii să sară de pe pod

loading...

Comments are closed.