Alte știri

ȘOCANT // VIDEO: Un tânăr din capitală a fost reținut de poliție după ce și-a omorât mama

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, locuitor a comunei Băcioi mun. Chișinău, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, pentru violență în familie soldat cu decesul victimei. Victima era chiar mama sa.

În noaptea de șase mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție a sec. Botanica din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au fost alertați pentru a interveni la documentarea unui caz de violență în familie, care a avut loc într-o locuință din com. Băcioi.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că individul fiind în stare de ebrietate în urma unui conflict a agresat victima o femeie  în vârstă de 43 de ani, care s-a dovedit a fi și mama acestuia.

Tânărul i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului și alte părți ale corpului, iar în urma traumelor cu care s-a ales femeia a decedat  pe loc.  Suspectul a fost reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru ,,violență în familie” care a cauzat vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătăţii, soldată cu decesul victimei, iar în cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vinovăția.

Pentru fapta comisă, conform legislației penale în vigoare, tânărul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 12 la 15 ani.

loading...

Comments are closed.