Politic

Socialiști au decis excluderea scenariului de inițiere a unui referendum privind demiterea președintelui țării

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri a avut loc ședința fracțiunii parlamentare a PSRM unde a fost discutată agenda de lucru pentru următoarea perioadă de timp, a anunțat Igor Dodon.

Totodată, deputații socialiști au subliniat rolul important pe care îl are forumul legislativ în această perioadă de criză politică și constituțională, fiind menționată necesitatea de a întreprinde toate acțiunile posibile care ar permite gestionarea eficientă a situației economice și pandemice.

“Sunt bucuros să remarc că deputații au fost unanimi în opinia că doar prin dialog poate fi identificată cea mai bună soluție de depășire a crizei, exprimându-și determinarea de a continua discuțiile în acest sens cu partidele parlamentare, dar și cu Președintele țării”, a declarat Dodon.

În cadrul ședinței, deputații socialiști au decis excluderea scenariului de inițiere a unui referendum privind demiterea președintelui țării. S-a menționat că suma enormă de bani, care s-ar cheltui pentru un astfel de referendum, în actuala situație de criză pandemică, economică și socială, ar reprezenta o infracțiune la adresa societății.

loading...

Comments are closed.