Politic

Socialiștii sunt pregătiți să-și asume responsabilitatea pentru formarea organelor de conducere ale Adunării Populare din Găgăuzia

Pinterest LinkedIn Tumblr

Socialiștii sunt pregătiți să-și asume responsabilitatea pentru formarea organelor de conducere ale Adunării Populare din Găgăuzia, a anunțat în această seară Igor Dodon, președintele PSRM, după întâlnirea cu socialiștii care au câștigat la alegerile din respectiva unitate teritorial-administrativă.

​​“Am avut o întrevedere cu deputații nou aleși în Adunarea Populară a Găgăuziei care au candidat pe listele Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

Am format o echipă bună și intenționăm să purtăm discuții cu alți deputați ai Adunării Populare. Suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea pentru formarea organelor de conducere ale Adunării Populare din Găgăuzia.

Am felicitat deputații cu prilejul victoriei în alegeri. Le-am dorit activitate fructuoasă întru binele locuitorilor Autonomiei Găgăuze și le-am garantat sprijin multilateral din partea mea în inițiativele pe care le vor promova”, a spus Dodon.

loading...

Comments are closed.