Politic

Socialistul Novac: Partidul Maiei Sandu ne împinge la o nouă confruntare deschisă pe Nistru

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Maiei Sandu ne împinge la o nouă confruntare deschisă pe Nistru, afirmă deputatul socialist Grigore Novac, citat de Telegraph.md

“Câtă iresponsabilitate și rea voință față de propriul popor?! Cât trebuie să-ți urăști propria țară și concetățenii pentru a ataca atât de dur evitarea blocării tranzitului automobilelor cu numere de înmatriculare moldovenești prin regiunea transnistreană?”, a întrebat deputatul prin intermediul unei postări pe Facebook.

“Ortacii Maiei Sandu, inclusiv cel care l-a consiliat pe Mircea Snegur în timpul conflictului sângeros din 1992, Oazu Nantoi, insistă ca miile de cetățeni de-ai noștri, care tranzitează zilnic Transnistria, să NU o mai poată face.

Înțeleg că ei doresc cu tot dinadinsul să provoace situații de conflict și crize, dar Guvernul și Președintele, Igor Dodon, sunt obligați să găsească soluții pentru oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului”, a mai scris Novac.

“Avem nevoie de pace și soluții bune identificate prin dialog, nu prin blocaje, șantaj și arme.

Stimați cetățeni, atenție mare la acești provocatori! Domnișoara Maia, oamenii au nevoie de libertate de mișcare, liniște și pace! Nu de conflict asupra căruia insistați”, a mai deputatul socialist.

Telegraph.md amintește că pe site-ul așa zis-ului Minister de Externe al regimului de la Tirsapol a fost plasat un anunț prin care aceștia intenționează să interzică mașinilor înmatriculate în Republica Moldova să traverseze așa zisele posturi vamale Transnistrene, dar problema ar fi fost rezolvată după intervenția lui Dodon.

 

loading...

Comments are closed.