Politic

Sociolog: A rămas ca Blocul ACUM să organizeze concurs pentru funcția de Prim-ministru, pe care să-l o câștige, desigur, socialiștii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sociologul Doru Petruți a ironizat pe seama concursurilor organizate până acum de blocul ACUM, care n-au făcut altceva decât să întărească pozițiile Partidului Socialiștilor. Ironia vine ca urmare a anulării concursului organizat de Ministerul Justiției, privind desemnarea candidaților pentru funcția de Procuror General.

„Dincolo de penibil, de ridicol, de prostia crasă, de comportamentul sectant, de concursuri, reforme îngropate și prestații năucitoare din partea actualului Guvern, se cuvine să constatăm câteva lucruri:

Președintele Republicii Moldova – Igor Dodon (PSRM)
Președintele Parlamentului Republicii Moldova – Zinaida Greceanîi (PSRM)
Primarul General al Municipiului Chișinău – Ion Ceban (PSRM)
Lista instituțiilor importante câștigate/controlate de PSRM … interminabilă (cu voturi în Parlament și cu concursuri organizate de Blocul ACUM)

Blocul ACUM mai are doar un lucru de făcut: să organizeze un concurs pentru funcția de Prim Ministru pe care să îl câștige, desigur, cineva de la PSRM )))”, a scris Petruți pe profilul său de facebook.

Amintim că blocul ACUM a votat împreună cu PSRM pentru ca la șefia celor mai importante instituții ale statului să ajungă oameni apropiați Partidului Socialiștilor.

 

 

loading...

Comments are closed.