VIDEO // Șoferul unui BMW, prins din nou conducând agresiv după ce fusese sancționat anterior

Un șofer de 24 de ani a fost identificat și documentat de polițiști după ce a efectuat mai multe manevre periculoase la volanul unui BMW, punând în pericol siguranța sa și a celorlalți participanți la trafic.

Incidentul a avut loc aseară, la Bubuieci, iar astăzi, polițiștii au reușit să îl identifice pe șofer. Acesta a fost sancționat cu un proces-verbal pentru încălcarea regulilor de circulație rutieră prin comportament agresiv, o contravenție agravată de faptul că a fost comisă repetat în același an calendaristic de către o persoană sancționată anterior pentru aceeași abatere.

Procesul-verbal a fost remis Instanței de Judecată pentru a se lua o decizie în acest caz.

Conform informațiilor, șoferul a fost documentat pentru condus agresiv și sancționat de instanța de judecată în luna iulie 2023, iar în luna octombrie 2023 i-a fost suspendat dreptul de a conduce vehicule pe un termen de 30 de zile.

Bărbatul are deja acumulate 12 puncte de penalizare pentru diferite abateri în trafic, demonstrând un comportament iresponsabil și o sfidare constantă a regulilor de circulație.

Acest incident ne reamintește de necesitatea respectării normelor rutiere și a adoptării unei conduite responsabile la volan. Comportamentul agresiv pune în pericol viața și siguranța tuturor participanților la trafic și nu poate fi tolerat.

Total
0
Shares
Total
0
Share