Sondaj: Maia Sandu și Ilan Șor sunt cei mai activi politicieni

Ilan Șor, Șor, partidul Șor, Maia Sandu, PAS, Partidul Actiune si Solidaritate, PLDM, Filat-Maia Sandu-Shor, banii lui Shor catre Maia, cine finanteaza PAS, finantatorii Maiei Sandu, Șor o da in judecata pe Maia Sandu, Orhei, OrheiLand

Președintele Maia Sandu și liderul opoziției, Ilan Șor, sunt cei activi politicieni, arată datele sondajului realizat de compania iData lunar și prezentate astăzi. Potrivit cercetării, diferența dintre cei doi politicieni este de mai puțin de un punct procentual.

Datele sondajului au arătat că, la întrebarea care dintre politicieni a fost cel mai activ în ultimele 30 de zile, pe primul loc s-a plasat Maia Sandu, cu un scor de 22,2 la sută, iar Ilan Șor a întrunit 21,3 la sută.

Un alt membru al Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, care se află în arest la domiciliu, s-a clasat pe locul nouă, cu un scor de 1,4 la sută, imediat după președintele Parlamentului, Igor Grosu, cotat cu 1,7 la sută.

Întrebați în care dintre politicienii de opoziție au cea mai mare încredere, cei mai mulți dintre cei intervievați l-au menționat pe Ilan Șor. El a întrunit 13,4 la sută din răspunsuri, urmat de primarul capitalei, Ion Ceban, cu un scor de 12,5 la sută, și președintele PCRM, Vladimir Voronin, cu 10,1 la sută.

Sondajul a fost realizat în perioada 5-15 noiembrie, pe un eșantion de 1.060 de oameni din 405 localități. Marja de eroare este de 2,9 la sută.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share