(sondaj) PSRM, PPDA, PDM și PAS sunt partidele care vor accede în viitorul Parlament!

sondaj, PSRM, PPDA, PDM și PAS sunt partidele care vor accede în viitorul Parlament, maia sandu, nastase, plahotniuc, dodon
 

Asociația Sociologilor și Demografilor a prezentat azi rezultatelor unui sondaj de opinie cu tema influența reformelor asupra situației economice și social-politice în Republica Moldova. La întrebarea dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri pentru Parlamentul RM, dvs ați merge la votare – majoritatea au răspuns că vor merge, aproximativ 25% sunt indeciși, iar în jur de 15% spun că nu vor merge.

Conform acestui sondaj, cei mai mulți cetățeni au Republicii Moldova în prezent susțin PSRM – 37,2 la sută. Platforma DA este situată pe locul doi cu 11,9%, pe locul trei PDM cu 10,1% și locul patru PAS care ar fi votat de 8,3%. În același timp, aproape 20% nu au nici un partid favorit.

Din totalul celor deciși, partidul lui Dodon ar acumula 49,7% din voturi, platforma lui Năstase – 15,9 la sută, partidul condus de Plahotniuc – 13,5%, iar partidul Maiei Sandu – 11,1%. Restul partidelor nu ar trece pragul electoral de 6%.

Studiul a fost realizat în luna iulie 2018, pe un eșantion de 1.195 de persoane, în localități care reprezintă întreg teritoriul țării. Marja de eroare este de plus/minus 3 procente.

sondaj alegeri 2018, parlament, chisinau, partide politice,

sondaj, PSRM, PPDA, PDM și PAS sunt partidele care vor accede în viitorul Parlament, republica moldova, dodon, nastase, plahotniuc, maia sandu Parlament, republica moldova, dodon, nastase, plahotniuc, maia sandu, sondaj

Total
0
Shares
Total
0
Share