Alte știri

Șor, răspunde dur la cometariile lui Sturza: „Ion, credeam că sunteți un prinț. V-ați dovedit a fi un mic comerciant”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Orheiului, Ila Șor a venit cu o reacție pe facebook la comentariile lui Ion Sturza despre banii cheltuiți pentru organizarea evenimentelor de Ziua Independenței la Orhei, scrie unimedia. 

„Ion, credeam că sunteți un prinț. V-ați dovedit a fi un mic comerciant. Să numărați banii altora nu este bine. Mai ales dumneavoastră. De fapt, îndeosebi dumneavoastră”, a scris primarul.

„Omul care, fiind premier, nu plătea pensiile cu lunile, iar dacă le plătea, atunci sub formă de caloși, crupe expirate sau paste putrede, nu are dreptul să speculeze pe tema pensiilor”, a mai scris Ilan Șor.

Sumele mari cheltutite pentru evenimentele din 27 august, Ilan Șor le-a explicat prin faptul că „toți în Orhei au lucrat mult și din greu” și că „Orheiul a meritat sărbătoare. În Orhei, cum se lucrează, așa și se odihnește. Mai ales când vine vorba de cea mai importantă sărbătoare a țării – Ziua Independenței”.

Primarul Orheiului l-a mai acuzat pe fostul prim-ministru Ion Sturza despre faptul că nu investește în Moldova și că țara nu-l interesează ca pe investitor, fapt care Ion Sturza l-ar fi declarat recent într-un interviu.

Recent, Ion Sturza a comentat pe facebook sumele enorme cheltuite de politicieni pentru organizarea concertelor de Ziua Independenței. În postare, Ion Sturza l-a menționat și pe Ilan Șor, acuzându-l că ar fi cheltuit 35 de mii de euro pentru evenimentele din 27 august.

loading...

Comments are closed.