Social

Sora lui Viorel Mardare vine cu un mesaj către toți oamenii, care au donat pentru a-l salva de cancer

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sora regizorului Viorel Mardare, care recent a fost diagnosticat cu cancer, a venit cu detalii despre starea de sănătate a fratelui său. „Pentru că messengerul meu e roșu și printre discuțiile purtate cu mai multe clinici din afară (Germania, Israel, Austria, Elveția, Italia, SUA; se pare că am și decis una la care să mergem) nu prea am timp să răspund tuturor, o fac aici (pe Facebook)”, a scris ea.

„Întrebarea de bază: Ce mai face Viorel? Răspunsul lui: Beau smoothie, patentat „Posmotrel”, din troscot și pătrunjel. Deci starea de spirit o vedeți. Toată dragostea și gândurile voastre bune îl ajută, să știți!

PS: Pentru ca Viorel să fie mai bine, trebuie să urmeze un tratament de ultimă generație (tot ce e mai nou și mai bun în lumea medicală). Revenim în cel mai scurt timp cu mai multe detalii”, a declarat sora lui Viorel.

Totodată ea le-a mulțumit din suflet celor care sunt alături de talentatul regizor moldovean aflat în suferință.

Săptămâna trecută prietenii, rudele, dar și oameni care nu îl cunosc personal pe Viorel Mardare, s-au solidarizat și au adunat în timp record peste 107 mii d euro, necesari pentru tratamentul de cancer la plămâni (care i-a afectat și alte organe), depistat de medicii din Germania.

loading...

Comments are closed.