Alte știri

SOROCA // Un bărbat este bănuit că și-a ucis în bătaie propriul frate. Suspectul este reținut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Și-ar fi ucis în bătaie propriul frate, Un bărbat de 36 de ani a fost reținut de poliția din soroca, suspectat de o crimă gravă, informează Echipa.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Poliția a fost anunțată despre caz în data de 29 iunie, de către primarul comunei Nimereuca din care face parte și satul Cerlina. Acesta ar fi declarat că un localnic l-a telefonat și a spus că a găsit în propria casă corpul neînsuflețit al fratelui său de în vârstă de 41 de ani.

La locul faptei s-a deplasat poliția și medicul legist. După examinarea vizuală a cadavrului, specialistul a ajuns la concluzia că moartea a survenit în urma loviturilor puternice la care ar fi fost supus. Potrivit ofițerului de presă de la IP Soroca, Jana Molceanov, principalul suspect pe caz este fratele decedatului, care a anunțat primarul despre caz.

Se pare că cei doi, în ajun, s-ar fi luat la bătaie în casa bănuitului. Bărbatul de 36 de ani și-ar fi lăsat fratele zăcând la pământ și a plecat. Când s-a întors, el și-ar fi depistat fratele decedat. Neștiind ce să facă, acesta l-ar fi sunat pe primar.

Pe caz a fost pornită o anchetă pentru vătămare corporală gravă a unei persoane, soldată cu deces, crimă pentru care legea prevede până la 15 ani privare de libertate. Bănuitul este reținut pentru 72 de ore.

Citește și: Polițiștii de frontieră moldoveni au dejucat planurile unui șofer ucrainean de a se mai afla în traficul internațional cu permisul de conducere neveridic

 

loading...

Comments are closed.