Alte știri

Soția lui Navalnîi nu a fost lăsată să intre în secția de terapie intensivă unde este internat opozantul rus

Pinterest LinkedIn Tumblr

Soția lui Alexei Navalnîi și medicul acestuia nu au fost lăsați să intre în salonul din secția terapie intensivă a Spitalului de Urgență din Omsk unde este internat opozantul rus. Cei doi au venit de la Moscova. La spital, acestora nu le-a fost prezentat niciun document medical cu privire la procedura de tratament prescrisă lui Navalnîi, scrie meduza.io.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Purtătorul de cuvânt al opozantului rus a declarat că din start cei de la spital i-au spus soției că Navalnîi nu a dat acordul ca să fie vizitat de rude, iar după, au spus că pentru a intra în salon nu este suficient doar a prezenta pașaportul și i-au cerut soției certificatul de căsătorie. Chiar și așa accesul nu i-a fost permis.

Șeful adjunct al Spitalului de Urgență din Omsk a declarat că Navalnîi primește asistența medicală necesară și că au fost antrenați toți specialiștii disponibili. Anatol Calnicenco a mai spus că nu vede necesitatea ca opozantul rus să fie transferat într-un spital din Moscova, precum a cerut soția acestuia.

Opozantul rus Alexei Navalnîi a ajuns în stare de inconștiență la spital, după ce ar fi fost otrăvit. Lui Navalnîi i s-ar fi făcut rău azi-dimineață, în timp ce se întorcea cu avionul de la Tomsk la Moscova, potrivit. Avionul a trebuit să aterizeze de urgență în Omsk.

Citește și: Cum comentează Kremlinul informaţia privind spitalizarea lui Aleksei Navalnîi şi faptul că liderul opoziţiei ruse ar fi fost otrăvit

loading...

Comments are closed.