Alte știri

Soția unuia din cei mai bogați oameni din Norvegia a fost răpită! Hoții cer criptovalută în valoare de 9 milioane de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

În Norvegia a fost răpită soția unuia din cei mai bogați oameni din țară, al omului de afaceri, Tom Hagen. Annne-Elizabeth Falkevik, după cum transmite presa locală a dispărut cu 10 săptămâni în urmă.

Surse din poliție comunică presei că urme ale unei spargeri nu au fost identificate. Se presupune că femeia a fost atacată în timp ce se afla la baie. În casă a fost găsit un bilețel în care se cereau 9 milioane de euro sub formă de criptovaluta Monero pentru eliberarea femeii, transmite meduza.io

Conform Aftenposten, pentru securitate, informația despre răpire a fost ținută în secret mult timp. La identificarea femeii au participat nu doar polițiști din Norvegia, dar și de la Europol și Interpol.

La data de 9 ianuarie, poliția a anunțat oficial că are loc o anchetă în acest dosar. Din spusele reprezentanților forțelor de ordine, poliția a găsit contact cu răpitorii. Se pare că aceștia nu au de gând să îi pricinuiască rău femeii și doar urmăresc să câștige 9 milioane de euro.

Este primul caz din istoria Europei când se cere criptovalută în cazul răpirii oamenilor.

loading...

Comments are closed.