Spălătoriile de pe podurile din capitală, în vizorul autorităților

Autoritățile municipale urmează să verifice în ce condiții au fost organizate spălătorii pe podurile din capitală. De pe urma  activității acestora, din cauza umidității ridicate, se creează riscuri pentru construcție, a remarcat viceprimarul Ilie Ceban, la ședința operativă de Primărie, transmite IPN.

Ilie Ceban a comunicat că, săptămâna trecută, a participat la o ședință la care experții au atenționat că amplasarea panourilor sau a oricăror altor construcții pe poduri este strict interzisă. La fel, autoritățile au fost atenționate despre pericolul care vine de la spălătoriile amplasate pe poduri. Viceprimarul le-a solicitat preturilor de sector și direcțiilor responsabile să analizeze în ce condiții au fost organizate spălătoriile și să întreprindă măsuri de evacuare a acestora.

Conform unei analize efectuate acum doi ani, majoritatea podurilor din Chișinău, din cele 20 aflate la balanța municipalității, se aflau într-o stare nesatisfăcătoare și necesitau reparații. Cea mai problematică situație este în cazul a trei poduri: din strada Ismail, Grigore Vieru și Mihai Viteazul.

Total
0
Shares
Total
0
Share