Alte știri

Specialiștii: Cum trebuie să arate masa de sărbătoare în ziua de Crăciun!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Există câteva lucruri care nu trebuie să-ți lipsească de la masa de Crăciun. Specialiștii în evenimente au întocmit o listă până la ultimul detaliu. Mai jos ai tot ce trebuie să știi.

1. Decorațiunile de Crăciun. Nu uita de șervețelele tematice și lumânările care să va introducă în spiritul sărbătorilor. Detaliile mici transformă o cină banală într-una de neuitat pentru întreaga familie.

2. Colindele. E perioada în care se ascultă colinde. Așa că nu ezita să le lași să cânte în surdină în timp ce servești preparatele delicioase alături de cei dragi. Atmosfera va fi una frumoasă și caldă.

3. Scobitori. Un detaliu atât de mărunt, dar care poate face diferența. Se întâmplă adesea să îți îndrepți atenția către mâncare și cadouri și să uiți de ele chiar dacă sunt esențiale la cină.

4. O băutură digestivă. Înainte de masă, invitații vor fi încântați să servească un digestiv. Acesta le va accentua apetitul și le va oferi buna dispoziție pe toată durata serii.

5. Câteva preparate fără carne. Este posibil să ai invitați vegetarieni și nu vor să treacă direct la friptură sau tobă. Prepară o salată și ai grijă să nu-ți lipsească de legumele și brânzeturile.

La desert e bine să ai și ceva ușor. Preparatul va fi cu siguranță apreciat de toți cei prezenți la petrecere. Ananasul e o idee perfectă!

loading...

Comments are closed.