Alte știri

Speriată de invazia ucrainienilor FIFA a interzis utilizatorilor de Facebook să-i mai acorde recenzii

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pagina de Facebook a Federației Internaționale de Fotbal (FIFA) a fost invadată astăzi de un număr imens de utilizatori care au reușit să scadă rattingul paginii de la aproape 5 cum era la începutul campionatului mondial până la 1.1. Utilizatorii s-au arătat nemulțumiți de decizia Federației Croate de Fotbal de a-l trimite acasă pe Ognen Vukojevic din cauza scandalului de după meciul câștigat de balcanici în fața gazdei competiției, Rusia.

Fostul jucător al echipei ucrainiene Dinamo Kiev, actualmente membru al stafului tehnic al echipei croate, Ognen Vukojevic, alături de fostul său coleg de la Dinamo Kiev, Domagoj Vida, într-un filmuleț video au strigat „Slava Ukraini”, slogan care a înfuriat conducerea federației internaționale, gestul fiind considerat unul provocator. Federația croată a decis să-l trimită acasă pe Vukojevic, iar pe Vida doar să-l avertizeze.

Pe pagina de Facebook a FIFA au intrat zeci de mii de utilizatori care au notat cu 1 activitatea acesteia lăsând comentarii în susținerea croaților. Flashmobul a fost început de locuitorii Ucrainei care au început să lase comentarii de genul „Glorie Ucrainei” și „Rușine FIFA”, ca mai apoi flashmobul să devină popular și printre utilizatorii din alte țări.

În momentul în care numărul de recenzii cu note de 1 și comentarii negative la adresa FIFA a ajuns la 200.000, posibilitatea de a mai lăsa o notă a dispărut. Astfel, FIFA a scos opțiunea de a primi recenzii din cauza comentariilor negative primite într-un număr incredibil de mare.

loading...

Comments are closed.