Actual

Spitalul Dermatologie și Maladii Comunicabile a devenit, pentru al doilea an la rând, Laureat în domeniul calității

Pinterest LinkedIn Tumblr

IMSP Spitalul Dermatologie și Maladii Comunicabile a devenit, pentru al doilea an la rând, Laureat în domeniul calității, fiind premiat și cu titlul „Zeița Calității”, scrie jurnal.md

Premiul a fost oferit pentru pentru implementarea standardelor în domeniul managementului calității. Decernarea a avut loc în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – „Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).

„IMSP Spitalul Dermatologie și Maladii Comunicabile a reușit prin ambiție și perseverență, pentru al doilea an consecutiv, să devină Laureat al premiului în domeniul calității și să obțină trofeul „Zeița Calității”. Trofeul „Zeița Calității” este recunoașterea muncii depuse de către personalul Instituției privind îmbunătățirile realizate în domeniu calității. E munca întregii echipe, meritele și devotamentul lor! Apreciem înalt obținerea acestui trofeu valoros pe care îl considerăm o confirmare a eforturilor depuse constant în vederea prestării serviciilor de calitate pacienților”, se spune într-o declarație a instituției.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

loading...

Comments are closed.