Alte știri

SR Ialoveni a internat primii pacienții infectați cu COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Începând cu ziua de ieri, pacienții infectați cu COVID-19, cu forme ușoare ale bolii, care întrunesc criteriile de spitalizare, sunt internați la Spitalul Raional Ialoveni. În acest sens, au fost activate 60 paturi, iar până acum au fost internați 21 pacienți, anunță conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Imagini de la fața locului // Un bărbat din Chișinău amenința că se aruncă de la balcon

La Spitalul Clinic Municipal “Sfânta Treime”, a doua instituție medicală activată ieri sunt internați, pacienții în stare gravă și extrem de gravă, cu prezența maladiilor concomitente severe. Deja au fost internați 18 pacienți, în total fiind activate 180 paturi, inclusiv 18 pentru Terapie intensivă.

Se atestă o creștere a numărului de copii infectați, în acest context, astăzi s-a discutat la ședința Punctului Focal privind activarea paturilor suplimentare pentru copii.

Toate acțiunile și măsurile sunt întreprinse în dependență de situația epidemiologică și pentru consolidarea sistemului de sănătate în lupta cu Covid-19.

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, îndemnă repetat populația să respecte măsurile de protecție, deoarece fiecare poate contribui la salvarea de vieți.

FOTO // De astăzi își începe activitatea Departamentul COVID-19, din cadrul SCM ,,Sfânta Treime”

loading...

Comments are closed.