Externe

Stăpânul s-a bucurat că leii săi au devenit domestici până ce a fost omorât de ghearele lor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Locuitorii satului Zdehov, din Cehia, mereu au fost contra faptului că în vecinătatea lor trăiește un cuplu de lei. Se gândeau că cineva poate să aibă de suferit din cauza acestora, din păcate temerile lor s-au adeverit.

Michal Prasek, în vârstă de 33 de ani nu a reușit să obțină licență pentru a deține animalele sălbatice. Cu toate acestea, bărbatul a achiziționat în 2016 primul leu, iar în 2018 i-a cumpărat și perechea. Bărbatul plănuia să îi înmulțească pentru vânzare, dar ideea sa a eșuat, transmite life.ru

Trupul mutilat al bărbatului a fost găsit de tatăl său într-o dimineață, acesta imediat a chemat poliția. Din păcate, ajunși la fața locului, oamenii legii au fost nevoiți să împuște ambele animale pentru a putea scoate cadavrul din cușcă. Aceștia nu au putut nicidecum evita tragedia.

Primul semnal a venit anul trecut. În timpul unei plimbări, leoaica și stăpânul acesteia s-au ciocnit cu un biciclist. Poliția însă a declarat că rănile primite de sportiv au fost cauzate de căzătura în urma accidentului și nu din cauza leului.

loading...

Comments are closed.