Politic

Statul va acorda câte 1000 de lei pentru fiecare copil care merge la școală, propune Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Statul va acorda câte 1000 de lei pentru fiecare copil care merge la școală și va face cadou câte un ghiozdan pentru elevii din clasele I-VI-a. Inițiativă aparține lui Igor Dodon, care spune că aceasta trebuie să capete statut de program național, scrie primul.md

Proiectul prevede acordarea a câte 1000 de lei pentru fiecare elev, o dată în an, la 1 septembrie. Banii sunt destinați pentru pregătirile de școală. De asemenea, toți elevii din clasele I-IV-a urmează să primească gratuit câte un ghiozdan.

Dodon a declarat că inițiativa a fost implementată acum doi ani din surse de binefacere și a avut un mare succes. În cadrul proiectului, peste 37 de mii de copii au primit gratuit ghiozdane.

O altă propunere pe care va insista Dodon este alimentația gratuită pentru elevii claselor V-IX-a, nu doar pentru clasele primare cum este în prezent.

”Vom face tot posibilul ca aceste proiecte să fie implementate în practică”, a declarat Dodon în cadrul emisiunii săptămânale în direct la care răspunde la întrebările cetățenilor.

loading...

Comments are closed.