Alte știri

Ștefan Bănică PRIMELE REACȚII despre MOARTEA FOSTEI SOȚII, Cristina Țopescu: „Una dintre cele mai intense perioade din viața mea”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vestea morții Cristinei Țopescu a căzut ca un trăsnet pentru cei apropiați.

Printre cei care și-au exprimat regretul a fost și Ștefan Bănică Jr, fostul soț (pentru o perioadă scurtă) al jurnalistei.

„Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei. A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea. Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu.”, a scris cântărețul pe internet, alături de o poză a Cristinei.

Mariajul dintre cei doi s-a sfârșit brusc, în anul 1993, după repetate episoade de violență la care era supusă, după cum a povestit chiar aceasta într-un interviu.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. Într-o zi în care a venit să mă ia de la televiziune şi să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea jurnalista.

Ulterior, aceasta și-a mai nuanțat declarațiile, spunând că toate acestea nu au fost decât niște neînțelegeri în cuplu.

loading...

Comments are closed.