Ștefan Gligor și Partidul Schimbării s-au lansat în campania electorală pentru alegerile din Chișinău

În fața Hotelului Național, cu ocazia lansării în cursa electorală, Ștefan Gligor, candidatul la funcția de Primar general al mun. Chișinău a prezentat un discurs cadru cu privire la problemele care sufocă mun. Chișinău.

“Ne-am lansat în campanie în fața Hotelului Național, pe care l-am protejat de la demolare și interese obscure, ca simbol al corupției din primăria mun. Chișinău, condusă de Ivan Ceban!

Astăzi, au fost prezentați candidații la funcția de consilier în Consiliul municipal Chișinău și candidații la funcția de primar în suburbiile mun. Chișinău și anume:

1. Ion Coșeru, candidat la funcția de primar al com. Grătiești. Dl Coșeru este un cunoscut actor de teatru și film, ex-Directorul Școlii de arte din com. Grătiești. O persoană responsabilă, competentă și empatică față de oameni și determinat să rezolve problemele cu care se confruntă.;

2. Alun Dodi este candidat la funcția de primar în com. Bubuieci. Un cunoscut om de afaceri, un bun organizator și om cu energie și viziune. Cunoaște în detalii problemele localității și își asumă implementarea soluțiilor, cu ajutorul și suportul echipei sale și a Partidului Schimbării.;

3. Mihai Andrei, candidat la funcția de primar al com. Trușeni. Un om de mare verticalitate, competență și curaj, care își propune să soluționeze problemele stringente ale localității în următorii patru ani.
4. Anatol Gobjilă, candidat la funcția de primar al orașului Vadul lui Vodă. Un cunoscut om de afaceri, care își propune să aducă schimbarea la primăria și în consiliul orășănesc”, scrie în comunicatul de presă al formațiunii.

Amintim că alegerile locale generale vor avea loc duminică, 05 noiembrie 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share