Alte știri

Ștefan Gligor vrea să fie Procuror General și să-i pună personal cătușele pe mâini lui Veaceslav Platon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Declarații dure în studioul ProTV, în cadrul dezbaterilor electorale. Ștefan Gligor, candidat pe listele Partidului Schimbării, i-a spus lui Veaceslav Platon, care îl reprezintă pe unicul candidat independent la alegerile parlamentare anticipate, Veaceslav Valico, că atunci când reformele propuse de partidul pe care îl reprezintă vor produce efecte, omul de afaceri va ține discursuri în închisoare, și că personal i-ar pune cătușele pe mâini, informează Replicamedia.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Platon este un infractor de talie internațională, acoperit de actualul Procuror General, care l-a scos basma curată din cele mai grave crime care s-au întâmplat în Republica Moldova. Platon este un mincinos calificat. Inteligența lui este cu mult exagerată, pentru că, până acum, la 48 de ani, n-a învățat limba statului pe care l-a jecmănit”, a declarat Ștefan Gligor.

Candidatul Partidului Schimbării a menționat că i-ar pune personal cătușele pe mâini lui Veaceslav Platon.

„Eu, domnule Platon, vă promit un lucru: în ziua în care reformele pe care le vom iniția vor produce efecte, dumneavoastră veți ține discursuri în curtea Penitenciarului nr.13, unde veți vopsi bordurile. Și va veni acea zi cu justiția pe care noi o vom reforma, și în cazul în care voi ajunge eu Procuror General, să știți că personal vă pun cătușele pe mâini, pentru acele mii de destine pe care le-ați influențat și le-ați distrus”, a spus Ștefan Gligor.

La rândul său, Veaceslav Platon i-a adresat mai multe insulte și a menționat că nu are de gând să-l bage în seamă, întrucât ar fi o „pierdere de timp”.

Citește și: BREAKING NEWS // Guvernul nu a adoptat nici astăzi bugetarea suplimentară a alegerilor parlamentare din 11 iulie curent

loading...

Comments are closed.