Politic

Ștefan Secareanu: ACUM face spectacol ieftin, de ochii lumii, expediind tot felul de replici stridente către PSRM

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fost deputat în Parlamentul republicii Moldova, jurnalistul Ștefan Secăreanu, într-o postare de pe facebook, declară că este convins că mâine PSRM va demite Guvernul Maiei Sandu.

Ștefan Secăreanu declară „că ACUM face spectacol ieftin, de ochii lumii, expediind tot felul de replici stridente către PSRM.”

Autorul se declară convins „că mâine PSRM-ul va demite guvernul Sandu! Dacă au decis și ora ședinței Parlamentului cu această chestiune pe ordinea de zi, înseamnă că au adunat/cumpărat și voturile de care au nevoie pentru asta.”

Acesta însă invinuiește pe cei din Blocul ACUM că din cauza orgoliului ar ceda socialiștilor și ProRușilor și Guvernul.

„În loc să caute soluții pentru a nu da posibilitate socilaliștilor să înjghebe de capul lor (și al lui Putin) noua majoritate prorusească, ACUM îl face pe fudulul și țâfnosul, vrând cu orice preț să apară în fața admiratorilor lui drept victimă!
Exact ca curva care se vrea violată pentru că așa îi place ei!”

Jurnalistul le sugerează liderilor din Blocul ACUM să ducă discuții și cu deputații PD pentru a salva cursul Pro European al Republicii Moldova.

„Guvernul Sandu ar putea rămâne în funcție dacă deputații PD nu ar fi lăsați să voteze demiterea împreună cu deputații PSRM!
Pentru asta este nevoie de eleganță și flexibilitate politică din partea Maiei și a lui Năstase! Cu atât mai mult cu cât grupul parlamentar PD a lăsat să se înțeleagă că aceștia sunt așteptați la discuții în acest sens. Nu am auzit, până la această oră, să se dea curs unei asemenea invitații. Or, poate asemenea negocieri au sau au avut loc deja și noi nu cunoaștem?”

„Dacă sunt șanse să-l lăsați pe Dodon cu buzele umflate, de ce nu înfrângeți egoismul și ura care stau să vă ia mințile?

Credeți că veți fi aplaudați pentru „eroismul” vostru?” întreabă retoric jurnalistul.

loading...

Comments are closed.