Alte știri

Studenții de la UTM, în vizită la Ministerul Afacerilor Interne

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, 11 iunie, Ministerul Afacerilor Interne a fost vizitat de către un grup de studenți din cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Vizita a avut loc în contextul Acordului de colaborare semnat între MAI și UTM.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În cadrul discuțiilor cu studenții, secretarul general, Ianuș Erhan, le-a adresat un mesaj de bun venit și i-a asigurat că Ministerului Afacerilor Interne este o instituție în continuă modernizare care oferă mari oportunități pentru o creștere profesională, nu doar absolvenților Academiei ”Ștefan cel Mare”, dar și celorlalte instituții superioare de învățământ.

Astfel, studenții au fost familiarizați cu structura și activitatea subdiviziunilor MAI, și anume a Inspectoratului General al Poliției, Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, Serviciului Tehnologii Informaționale și Inspectoratului de Management Operațional, în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor. La fel, tinerii au avut parte de o mică excursie în incinta sediului, unde au făcut cunoștință cu unele activități zilnice ale angajaților.

Studenții au rămas mulțumiți de evenimentul realizat și de cunoștințele acumulate pe parcursul vizitei, accentuând că informațiile obținute le vor prinde bine în activitatea ulterioară.

Vizitele studenților au devenit deja un obicei datorită cooperării armonioase și susținerii reciproce cu majoritatea instituțiilor de învățământ din țară.

loading...

Comments are closed.