Externe

Studenții englezi care nu consumă alcool vor primi loc de trai gratuit din partea universtității

Pinterest LinkedIn Tumblr

Universitatea din Manchester va oferi studenților care nu consumă alcool și celor care au ajuns să consume foarte puțin, loc special unde este posibil de dormit în liniște, transmite TheUK.one.

Circa 30 de camere pentru dormit într-un bloc de locuit din centrul orașului sunt la dispoziția studenților „curați”. Nivelul de zgomot este unul foarte scăzut, acesta este accesibil doar pentru studenții care au ales să nu meargă la petreceri. Cu toate acestea, administrația universității nu are de gând să interzică consumul de alcool în interiorul acestor apartamente.

Nicăieri nu este posibil de asigurat o garanție de 100%, nu poți să oprești totalmente consumul de alcool. Rezultatul grupării persoanelor care nu doresc să meargă la petreceri poate duce la reducerea considerabilă a consumului proproi zis. Dacă rezidenții acestor apartamente vor dori să consume alcool, probabil vor merge într-un bar. O nevoie mare de liniște o au studenții care sunt fideli studiilor.” spune reprezentantul universității.

Surse din cadrul universității afirmă că unii studenți nu consumă alcool din cauza religiei practicate și din cauza unui regim special datorită sportului ce-l practică.

loading...

Comments are closed.