Subteranele și drumurile din capitală, curățate după intemperiile de ieri

Primăria Municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil au intervenit prompt, pentru evacuarea crengilor căzute și la salubrizarea străzilor inundate de pe teritoriul orașului, în urma ploii torențiale care a avut loc în seara zilei de miercuri. Cea mai mare cantitate de precipitații s-a înregistrat în sectorul Buiucani din capitală.

Totodată, pe parcursul zilei de joi angajații serviciilor municipale gospodărești vor fi implicați și la curățarea gurilor de scurgere a apelor pluviale, înlăturarea arborilor rupți, salubrizarea căilor de acces sau curților blocurilor de locuit, precum și remedierea situațiilor de avarie a rețelelor de iluminat public și sisteme de semaforizat.

În ultimele două zile, responsabilii municipali au fost prezenți în toate sectoarele Capitalei, pentru salubrizarea zonele afectate de vânt și ploi, măsuri care vor continua, în cazul altor eventuale probleme asemănătoare.

E de menționat că Serviciul Hidrometeorologic de Stat a transmis pentru zilele de 28 și 29 mai 2024 avertizare Cod Galben ploi abundente, izolat averse puternice cu descărcări electrice.

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii urbei sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04 sau să sune la numărul unic de urgență 112.

Total
0
Shares
Total
0
Share