Suhodolski a fost exclus din Comisia juridică, Ulanov inclus în Comisia drepturile omului și Tatarlî, numit vicepreședinte al Comisiei agricultură

Componența numerică și nominală a unor comisii parlamentare permanente a fost modificată. Un proiect de hotărâre care prevede acest lucru a fost votat de 69 de deputați.

Astfel, componența numerică a Comisiei juridice, numiri și imunități a fost redusă de la 11 la 10. Iar Comisia drepturile omului și relații interetnice va fi constituită din șapte membri, nu șase, câți erau până în prezent.

Deputații au aprobat și modificări în componența nominală a Comisiei juridice, numiri și imunități, a Comisiei drepturile omului și relații interetnice, a Comisiei agricultură și industrie alimentară.

Mai exact, din Comisia juridică, numiri și imunități a fost exclus deputatul neafiliat Alexandr Suhodolski, iar deputatul din Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Corneliu Furculiță a fost inclus în această Comisie. Deputatul Denis Ulanov a fost inclus în componența Comisiei drepturile omului și relații interetnice.

Totodată, deputatul din Fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Chiril Tatarlî a fost numit vicepreședinte al Comisiei agricultură și industrie alimentară, iar Alexandr Suhodolski a fost inclus în calitate de membru al aceleiași comisii.

Potrivit Regulamentului Parlamentului, componența nominală a comisiilor permanente se stabilește în baza reprezentării proporționale a fracțiunilor parlamentare, iar membrii acestora sunt numiți de legislativ, cu votul majorității deputaților aleși.

Total
0
Shares
Total
0
Share