Sulă a avut o întrevedere cu Ambasodorul UE în Republica Moldova, Jānis Mažeiks

Președintele Partidului Social Democrat European, Ion Sulă, împreună cu vicepreședintele pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc, au avut o întrevedere cu șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Ambasadorul Jānis Mažeiks.

În cadrul întrevederii, s-a discutat despre situația social-politică din țara noastră și provocările cu care se confruntă oamenii. O atenție specială a fost acordată implicării PSDE în campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie, participării formațiunii la alegerile prezidențiale și la referendumul privind integrarea europeană a Republicii Moldova din această toamnă.

Președintele Ion Sulă a salutat concluzia Comisiei Europene privind îndeplinirea de către Republica Moldova a tuturor condițiilor pentru a începe negocierile de aderare la UE. „Mizăm în continuare pe susținerea și deschiderea țărilor membre UE în realizarea aspirațiilor noastre europene. Drumul european este singura soluție pentru a asigura securitatea și bunăstarea oamenilor noștri”, a spus liderul social-democrat.

Președintele PSDE a mulțumit Ambasadorului Jānis Mažeiks pentru sprijinul constant și substanțial pe care Uniunea Europeană îl acordă țării noastre în implementarea proiectelor de modernizare a localităților din Republica Moldova și de îmbunătățire a condițiilor de trai ale populației.

Total
0
Shares
Total
0
Share