Actual

Suma transferată de PSRM pentru lupta cu COVID-19: Celelalte partide sunt îndemnate să urmeze gestul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi a promis că în perioada excepțională, toți banii, care reprezintă subvenție de la stat pentru formațiunea pe care o conduce vor fi donați pentru domeniul medical. Așadar, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a transferat, astăzi, 1024303 lei pe contul ministerului Finanțelor, deschis special pentru lupta cu coronavirusul, transmite Telegraph.md

În acest sens, la propunerea deputaților PSRM, au fost făcute și modificările necesare în legislație, ca să fie posibil transferul acestor subvenții pentru lupta cu pandemia COVID-19.

Potrivit unui comunicat de presă emis de PSRM, suma donată de peste un milion de lei reprezintă totalul finanțelor din bugetul de stat, destinat PSRM pentru luna martie.

Partidul Socialist vine cu un îndemn și către celelalte partide, care primesc finanțare de la stat, să le urmeze gestul.

„Îndemnăm și alte partide, care primesc finanțare de la stat, să ne urmeze gestul și să transfere banii primiți de la bugetul de stat pentru sprijinul medicilor din Moldova,”se arată în mesajul Partidului Socialist.

Amintim că anterior fracțiunea parlamentară a PSRM a donat salariul deputaților pentru o lună pentru combaterea virusului de tip nou. Suma donată de parlamentarii socialiști este de 528,973 mii lei.

loading...

Comments are closed.