Cultură

Sunt de 10 ani împreună, dar dorm separat – Andra și Cătălin Măruță! Iată din ce cauză

Pinterest LinkedIn Tumblr

Formează un cuplu de aproximativ zece ani, se iubesc la fel ca în prima zi, însă au decis să doarmă separat. Se întâmplă în cuplul Andra – Cătălin Măruţă, iar informaţia a fost dezvăluită chiar de artistă. Invitată la Digi FM, Andra a vorbit despre familia ei, afirmând că ea este mai dură şi că a impus regulile în casă.

„Cea mai mare frică a mea acum e… să nu reuşesc să fiu un părinte bun. Acesta este examenul vieţii mele. Este cel mai important din viaţa mea. Am învăţat să fiu părinte şi îmi e teamă să nu greşesc undeva. Întreb în stânga şi în dreapta. Da, eu am pus anumite reguli în casă. Eu sunt poliţistul rău. Eu sunt puţin mai dură. Mi-am asumat treaba asta, dar nu am avut ce să fac. Dimineaţa, hai, militărie! David întârzie de fiecare dată! Am această problemă de trezire şi pentru că doarme cu tati. Eva doarme cu mine“, a spus Andra.

Mai jos vedeți o poză de familie cu cele două vedete de la București.

Sunt de 10 ani împreună, dar dormn separat - Andra și Cătălin Măruță, Iată de ce, vedete romania, pro tv romania, 

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.