Externe

Supărat că a pierdut la cărți, un bărbat în vârstă de 48 de ani cu ajutorul unui topor a omorât 4 oameni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Plin de emoții negative după ce a pierdut la cărți, un bărbat de 48 de ani a tăiat bucățele stăpâna casei unde a avut loc jocul de cărți și 3 oasăeți a acesteia.

În regiunea Hantî-Mansiisk, Federația Rusă a fost reținut un locuitor al satului Șerkalî, fiind suspectat de omor. După versiunea poliției, bărbatul a tăiat cu toporul 4 persoane după ce a pierdut la cărți. Despre acest lucru a anunțat serviciul de presă al poliției din regiune preluat de life.ru.

Se spune că bărbatul în vârstă de 48 de ani, fiind însoțit de concubina sa, au mers în localitatea vecină pentru un control la medic. Perechea s-a gândit să înopteze la o veche cunoscută. După ce au consumat băuturi alcoolice, li s-a trezit pofta de a juca cărți. Acestora li s-au mai alăturat încă 3 bărbați.

În procesul de consumare a alcoolului, între bănuit și un tânăr de 19 ani s-a iscat un conflict. Dintr-un motiv necunoscut, bărbatul în vârstă de 48 de ani nu vroia să accepte faptul că a fost învins la jocul de cărți. S-a început o ceartă, înarmându-se cu un topor, bărbatul a pus capăt conflictului lovind cu bestialitate «invitații» dar și stăpâna casei. Moartea i-a prins pe cei 4 direct la locul crimei.

Serviciul de poliție al regiunii spune că ucigașul a încercat să se ascundă de echipajul de poliție, însă în scurt timp a fost reținut. Concubine bărbatului a depus mărturiile necesare. La momentul de față, organele de drept decid dacă trebuie sau nu ca bărbatul să fie arestat.

loading...

Comments are closed.