Alte știri

Supărat că a pierdut, Năstase a anulat conferința de presă. Iată dacă l-a sunat pe Ceban ca să-l felicite

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidatul Blocului ACUM Andrei Năstase nu a organizat, în această seară, o conferință de presă pentru a comenta rezultatele preliminare ale turului doi ale Alegrilor locale. 

Totuși, în cadrul unei emisiuni la TV8 Năstase s-a arătat nemulțumit de faptul că este devansat de către socialistul Ion Ceban. Liderul PPDA a declarat că cifrele sunt dubioase și că alegerile ar putea fi fraudate. Asta în situația în care de jumătate de an, Andrei Năstase și formațiunea pe care o conduce se află la Guvernare, scrie Publika.md.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Anterior, Andrei Năstase a declarat în presă că dacă va pierde primăria, va pleca din țară:

„Dacă, Doamne ferește, vine Dodon și pune stăpânire pe Chișinău e grav, oameni buni. Mai degrabă îmi iau valiza și plec, decât să revin la orișice minister, pentru că știu ce se va întâmpla. Ne vom prăbuși”, a spus ANDREI NĂSTASE, candidat la funcția de primar al Capitale.

Spre deosebire de blocul ACUM, cei de la PSRM au organizat o coferință de presă. La întrebarea reporterului, dacă Andrei Năstase l-a sunat sau nu pe Ion Ceban, socialistul a evitat să răspundă.

Potrivit CEC, după prelucrarea a 301 procese verbale din 307, Andrei Năstase a acumulat 47,28% din voturi, iar socialistul Ion Ceban – 52,72%

 

loading...

Comments are closed.