Social

Supărat pe o hotărâre de judecată a aruncat cu pietre în sediul PCCOCS și un magazin Franzeluța din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un bărbat le-a dat bătăi de cap polițiștilor, după ce noaptea trecută a aruncat cu o piatră în geamul ușii de la intrarea în sediul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS), iar peste câteva ore a distrus și ușa unui magazin Franzeluța din proximitatea Ministerului Afacerilor Interne, relatează Deschide.md

Este vorba despre un bărbt în vârstă de 63 de ani, fără loc permanent de trai. Noaptea trecută, în jurul orei 20:52, bărbatul s-a apropiat de intrarea PCCOCS, a luat o piatră de jos, a aruncat-o în ușa de la intrare și a deteriorat geamul.

Acesta a fost imediat reținut de carabinieri și predat unui echipaj BPRO care l-au escortat la sediul IP Centru pentru a fi documentat. În cadrul audierilor, bărbatul le-ar fi spus polițiștilor că a recurs la acest gest, după ce  magistrații de la Judecătoria Chișinău sediul Rîșcani, în absența lui au emis o hotărâre în defavoarea sa. Bărbatul le-ar mai fi spus polițiștilor că astfel acesta ar fi dorit să se răzbune pe instituțiile statului.

După ce a fost documentat, oamenii legii l-au lăsat să plece, însă la scurt bărbatul a fost adus din nou la poliție, după ce a deteriorat cu o piatră ușa de sticlă a unui magazin „Franzeluța” de pe strada Armenească, în proximitatea Ministerului Afacerilor de Interne.

 

loading...

Comments are closed.