Alte știri

Surpriză! Pavel Stratan împreună cu Cezar și Cleopatra vor face o formație muzicală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cleopatra Stratan a lipsit mult timp din viața publică, după ce a cucerit topurile muzicale cu melodia „Ghiță”, în urmă cu mai bine de zece ani, iar acum interpreta a revenit cu melodia „Te las cu inima”. Cântăreața mărturisește că are și alte ocupații în afară de muzică, însă recunoaște că aceasta este prima ei dragoste.

„Am fost absentă, dar am făcut canto, pian, teatru. Îmi place să gătesc, dar muzica rămâne pe primul loc. Pot să zic că mi-am trăit frumos copilăria, chiar dacă am avut multe concerte. Am avut și prieteni, niciodată n-am lăsat copilăria pe primul plan. Eu sunt mândră că sunt fiica lui și că mă încurajează și avem un raport deschis”, a spus Cleopatra Stratan.

Tatăl ei, Pavel Stratan, spune că are planuri mărețe de viitor, alături de fiica sa, și are un nou proiect pentru piața muzicală românească.

„O să lansăm proiectul la care mă gândesc eu de mult, o să avem o formație noi doi cu încă o persoană. Din toamnă, la anul pe timpul ăsta o să lansăm un album pe genul familia Stratan. Cleopatra pentru mine este cel mai cuminte copil, care m-a înțeles dintr-un cuvânt și sper să aibă toți părinții așa copii ascultători și modești”, a spus Pavel Stratan.

Vedeți un video mai vechi cu cei trei moldoveni celebri la o emisiune TV din România:

loading...

Comments are closed.