Alte știri

SURSE // PACE, tot mai aproape de a ajunge în parlament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Acasă Construim Europa, condus de Gheorghe Cavcaliu, devine tot mai popular în Republica Moldova. Fiind un partid recent apărut pe arena politică, PACE se poziționează mai bine decât și-ar fi dorit unii concurenți electorali și obține tot mai multe șanse de a accede în viitorul Parlament. Într-un timp record, PACE numără peste 25.000 de membri și ocupă numărul 1 în buletinele de vot pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

După ce mai multe sondaje au  arătat +/- 0% pentru PACE, unul din ultimele sondaje interne arată că șansele PACE de a accede în parlament au crescut esențial.

Potrivit unui sondaj comandat de un partid parlamentar, în posesia cărora a intrat redacția hotnews.md, PACE va obține la parlamentare un rezultat excelent pentru un partid tânăr.

Anterior și mai mulți analiști politici au menționat că PACE a reușit sa tulbure atmosfera stătută a politicului moldovenesc.

„PACE este un partid care tulbură atmosfera stătută a politicului moldovenesc și lansează cîteva mesaje revelatoare pe care alte partide se sfiesc să le pronunțe”. Opinia a fost expusă de către analistul Corneliu Ciurea într-un editorial publicat pe site-ul Politics.MD.

Iar într-un alt editorial pe evenimentul.md, Victor Berov a menționat că „Infantilismul” candidaților PAS la parlamentare generează frica acestora față de partidul lui Cavcaliuc.”

Potrivit lui Berov, reieșind din ultimele evenimente, devine tot mai clar că principalul oponent în această campanie pentru PAS este Partidul Acasă Construim Europa (PACE).

Amintim că Partidul Acasă Construim Europa va fi nr.1 în buletinele de vot în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie.

loading...

Comments are closed.