Politică

SURSE // Renato Usatîi, la vânătoare într-o țară asiatică

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, este din nou în vacanță. De data aceasta, a preferat să meargă la vânătoare într-o țară din Sud-Estul Asiei. Acesta a părăsit țara sâmbăta trecută și a zburat din România spre această țară exotică, țărmurile căreia sunt scăldate de oceanul Indian. Informația a fost confirmată de persoane din anturajul primarului de Bălți, scrie sinteza.org

Renato Usatîi a mai fost recent într-o vacanță de lux pe insulele din Caraibe. Atunci, primarul de Bălți a publicat pe rețelele sociale imagini video cum aleargă după un pește în ocean, despre care Usatîi spunea că este rechin.

Primarul municipiului Bălți, care și-a suspendat funcția pentru a candida la alegerile prezidențiale din 15 noiembrie 2020, a revenit la muncă doar la începutul acestui an. Astfel, Renato Usatîi a decis să-și mai organizeze o vacanță luxoasă la doar 3 luni de când a revenit din Caraibe.

Telegraph.md a contactat Primăria Bălți, inclusiv pe Renato Usatîi și pe viceprimarul N. Grigorișin, dar nimeni nu a răspuns la apelurile telefonice pentru a confirma sau infirma dacă Renato Usatîi se află în concediu.

loading...

Comments are closed.